tirsdag 21. desember 2021

Adventskalender 21. desember 2021


HUSK:
Hver eneste dag fram til og med julaften vil det i blogginnlegget være EN bokstav som ikke er svart... Når du har samlet og stokket alle bokstavene sender du løsningen inn, og du er med i en trekning av en fin premie :) 

I dag er mitt siste inspirasjonsbidrag i denne adventskalenderen og jeg har dratt frem noen av fjorårets juleark, som jeg bare elsker. 


Det herlige motivet er et stempel fra Whimsy som er stemplet med Memento Grey Flannel.
Men så var det å fargelegge noe som passet til de herlige arkene. Jeg begynte først med å fargelegge luen og skjerfet med E04, R56 og R59, men da syntes jeg fargen ble for «skitten» og brunaktig, så for å få den til å passe litt bedre fargela jeg med RV55 over alt det «burgunder» som en fargevask, og da ble fargen mye mer riktig ifht fargen på arkene.

Forøvrig har jeg brukt N0, 2, 4 og  6 på elefanten, pluss litt E93 på ørene, B12 og 16 på øynene, N0, 2, og 4 og blender på ørevarmerne og snøen er fargelagt med N2, N0 og BV20.  

Og mens dere venter på den store dagen som er rett rundt hjørnet, kan dere nyte denne fine julesangen og forhåpentligvis kommer roen sigende.


Stor juleklem fra

Kristina 
Ingen kommentarer: