søndag 4. mai 2014

Dåpsinvitasjon

Dåpsinvitasjon Phillip forside skrått PhotoshopDenne dåpsinvitasjonen var mitt bidrag til dåpsoppgaven jeg fikk som gjestedesigner i Ett Trykk og er publisert i årets aprilnummer.
Dåpsinvitasjon Phillip skrått frontInvitasjonen ble laget for en venninne som skulle døpe sin sønn i februar, så timingen av oppgaven var perfekt. Kortet måler 5x5" og har mindre rygg enn mine vanlige kort med bare 1/8". Kortet er bygd opp med mønsterark fra Grandma's School Book-kolleksjonen til Pion Design og babyskomotiv fra North Star Stamps.
Dåpsinvitasjon Phillip frontJeg har brukt en kombinasjon av dies fra Lifestyle Crafts og Spellbinders på forskjellige paneler. Ordet Invitasjon er laget på en kurve i Photoshop i en farge som matcher det grønne mønsterarket, stanset ut med en Spellbinders-die og proppet opp på 3D-puter for dimensjon. En knapp med en sløyfe i naturlig twine er også satt på. Jeg har satt en rose fra Wild Orchid Crafts og et par pyntebær fra Kort & Godt i det motsatte hjørnet og avsluttet fronten av kortet med perler i to av hjørnene.
dåpssko North Star StampsMotivet er stemplet med Memento Rich Cocoa og selvfølgelig fargelagt med Copics (men det er så lenge siden og jeg glemte å skrive ned hvilke farger jeg brukte, så det har jeg glemt).
Dåpsinvitasjon Phillip innside stempelInnsidene av kortet har det samme grunnoppsettet som forsiden. På den første innsiden har jeg stemplet dåpsordklyngestempelet fra NSS med Memento Rich Cocoa.
Dåpsinvitasjon Phillip innisde tekstDen andre innsiden har tekst skrevet ut fra PCen i mørk brunt på en bit mønsterark.
Dåpsinvitasjon Phillip bakside scrappingBaksiden lagde jeg veldig enkel, med miniutgaven av babyskostempelet på en liten sirkel med en scallopsirkel bak, proppet opp på 3D-teip.

2 kommentarer:

Kirsten sa...

Helt nydelig invitasjon og i fine farger :-)
Ha en fin dag.
Klem Kirsten :-)

Anonym sa...

Åhhh dette var nydelig :-)

Klem fra Anne