fredag 2. mai 2014

Blomsterkort

Min favorittblomst av alle blomster er hortensia. Jeg har derfor fargelagt flere utgaver enn bare inspirasjonsbidraget mitt til utfordringen vi har nå av hortensiamotivet mitt fra Aurora Wings og laget kort med dem.

På dette første kortet fargela jeg motivet med rosa og grønne Copics. Jeg brukte en die til å stanse ut motivet til et kvadrat, som jeg igjen satte kniven i og delte i tre like store striper. Jeg stemplet et lite tekststempel fra North Star Stamps med Memento Tuxedo Black på kortbasen min, som er i Rustic White kartong fra Papertrey Ink og satte på det tredelte motivet med 3D-teip.
Her er Copic-kombinasjonen jeg brukte. 

Jeg har også laget et kort med no lines-teknikk Jeg skrev ut motivet fra PS med 15 % opacity. Det gjør linjene veldig veldig lyse. Jeg fargela en bit kartong med B66 og stanset ut en stripe med en die og skjærte ut en tynn stripe som jeg la på motsatt side. Til slutt stemplet jeg et tekststempel fra Papertrey Ink med Memento Paris Dusk, skråklippet den ene enden av stripen og satte den på 3D-puter på kortet.
Her er fargene jeg brukte på dette blå motivet. 
2 kommentarer:

Anonym sa...

WOW!!!!! Så nydelige blomster og vakkert kort :-)
Klem fra Anne

Sissel sa...


Åh detta var fint, likte den blå fargen godt

hilsen sissel