tirsdag 11. juni 2024

Nytt fjes i designteamet- Christine

 Vi er så heldige å ha fått med oss to nye dyktige damer på designteamet til Copic Marker Norge. Monika har vært med en liten stund, og Christine er akkurat kommet til. Vi har bedt dem om å prestentere seg og stilen sin for at du skal bli litt kjent med dem og her møter du:

Christine K. Nandrup


Hei, jeg heter Christine og er ny her på Copic teamet. Jeg er fra Oslo, men flyttet til Skien for noen år siden hvor jeg bor med attpåskatten min på 7 år, og hunden vår Zansa. Jeg har også to voksne gutter.

Min kjærlighet for Copics startet egentlig for 10 år siden da jeg fikk det for meg at jeg skulle lære meg å tegne manga. Kort fortalt, jeg ble aldri noen mester på det, men min kjærlighet for fargelegging med Copics var et faktum. På denne tiden jobbet jeg ett år på Bikuben hobby, og en ny verden av papir, farger og bling åpnet seg for meg.
Så kom "livet i veien" og alt av hobbysaker sto urørt i esker i flere år. For litt over ett år siden fant jeg fram Copic tusjene igjen og blåste også liv i bloggen min.

Jeg elsker den kreative prosessen og det å utfolde meg både med å lage kort, art journaling og selvfølgelig kose meg med tusjing. Jeg liker å utfordre meg selv på å bli bedre, lære nye teknikker og jeg liker å bruke mange farger og ha kontrast i tusjingen min. Disse kreative "meg" stundene har blitt viktigere i livet mitt enn før og jeg passer på å prioritere det i hverdagen. Jeg er også en stor fan av det positive og oppmuntrende miljøet som finnes i denne hobbyverdenen. Ta gjerne en titt på bloggen min om du vil se noe jeg har laget tidligere. CKN Design

Jeg er så stolt og glad for å bli en del av dette talentfulle teamet, og håper å kunne inspirere dere fremover.

Her er eksempler på noe av det flotte Cristine lager: 

Vi er så glade for å ha deg på laget Christine og gleder oss til å bli bedre kjent med deg! 

Hilsen oss i Copic Marker NorgeIngen kommentarer: