mandag 4. januar 2016

Bursdagskort med blå detaljer

Godt nytt år alle sammen!
Her kommer årets første bidrag fra meg, og denne gangen har jeg lyst til å vise dere dette bursdagskortet som jeg ga til tanta mi da hun ble 70 år rett før jul.

Motivet er fra Whiff of Joy, og dette er mamma sitt stempel. Heldigvis hadde jeg stemplet opp noen trykk av dette motivet, for denne dama minner meg veldig om ungdomsbilder jeg har sett av tanta mi. Derfor måtte jeg bare fargelegge dette motivet, selv om planen i utgangspunktet var en annen...


Og siden jeg først kom inn på dette temaet med motiv fra "gamledager" hadde jeg lyst til å bruke det også i detaljene på kortet. Derfor lagde jeg denne gamle minneboka, som var veldig populær før (til og med jeg hadde en sånn da jeg vokste opp...). Boka er laget ved hjelp av en liten bit Bazzill kartong, og vanlig hvitt printerpapir. Teksten er et stempel fra Finnabair, og papiret er så tynt at teksten vises gjennom papiret. Boka er limt sammen i ryggen, og jeg har forsterket den ved å knyte en liten sølvtråd rundt alle arkene. Deretter svertet jeg kantene, krøllet noen av sidene sånn at boka fikk eselører, og stemplet inni et sort hjerte.


Ved siden av boka har jeg limt på en glassflaske som er fylt med glitter, og et par ark som er rullet sammen. Kortet ble så fult at jeg ikke fant plass til å skrive navnet til tanta mi (jeg liker å gjøre det for at kortet skal bli mer personlig), så da nøyde jeg meg med å sette på denne R'en i bling-bling.Lyktestolpen fra La-La Land er også veldig gammeldags, og her har jeg hatt på Distress Crackle Paint i fargen Clear Rock Candy (blank). Det samme har jeg hatt på forsiden av minneboka.


Motivet. Synes denne dama er skikkelig fin!


Mønsterpapirene er fra en blokk med ark fra Maja design. Der fant jeg også tag'en, og den er stemplet med et ministempel fra Norsk Stempelblad.


Gaven var en dagslyslampe, for tante liker også å lage kort. Og hva er vel viktigere enn godt lys når man sitter å fargelegger? Gaven pakket jeg inn i gråpapir med motiv, og for å knytte sammen gaven og kortet pyntet jeg pakken med en kongle, blomster og en charm. Og hvis du lurer på hvorfor jeg har brukt både sommerfugler og snø på det samme kortet - ja, så er det det som kalles kreativ frihet :).


Motivet er fargelagt med disse fargene:
Hud: E11 - E00 - E000 - E0000
Kinn: R22 - R20
Hår: E49 - E57 - E55 -E53 - E51 - E50
Blått: B95 - B93 - B91 - B90 (hjemmelaget)
Grått: W5 - W3 - W1 - W0
Klem fra Veronica K.Dette var det siste bidraget fra Veronica som fast medlem her hos CMN. Men, vi er heldige: Veronica vil fortsette som free-lanser - så det blir nok ikke lenge til vi får gleden av å se et av hennes nydelige bidrag igjen!

Tusen takk, Veronica for all inspirasjon du har delt!

Ingen kommentarer: