tirsdag 12. november 2019

Reisebrev fra Wiesbaden

Hei.
For et par uker siden satte vi oss på flyet til Frankfurt: Kristina, Elizabeth og jeg. Det var tid for den årlige Copic Instructor Conferance i Wiesbaden. 
Dette finner sted på hovedkontoret til Holtz Office Support, den europeiske distributøren av Copic – så vi har ordene i behold når vi sier vi er i Copic land 😊
Kristina har vært Copic teacher i Norge en stund nå, og nå skulle hun gå kursene som må til for å bli Copic Instruktør.
Elizabeth og jeg hadde sagt ja til å holde kursene for de nye instruktørene.
Siv er i gang med kurslederopplæringen.

Elizabeth lærer bort hvordan man underviser i Copic for nybegynnere.

Denne gang var vi en stor gruppe: hele 13 personer fra hhv Israel, Kuwait, Ungarn, Norge, Romania, Russland, Slovenia, Spania, Ukraina og De forente Arabiske Emirater.  I tillegg har noen av de "gamle" instruktørene allerede ankommet Wiesbaden og er med på bildet.

Det er to intense dager, både for de blivende instruktører og for oss som kurset! Men så mye moro! Vi møtte nye og gamle venner!!

Dag tre er vår kreative dag! Det er like spennende hver gang hva Jing har arrangert for oss. Her gjelder «utenfor boksen» tanken…


                                 
I år fikk vi igjen besøk av Kathrin Bartholomäus – en mester i Fluid Art. Sammen med henne leker vi oss med Various Ink (refiller) – vi lager bakgrunner, bilder, på porselen, på glass etc. Bare fantasien setter grenser.


Vi ble også utfordret til å lage forslag til etiketter for en Østerisk vinprodusent, helt uten bruk av stempler etc. Spennende om noen av forslagene blir brukt…

Når kvelden kom var det tid for den årlige middagen Holtz inviterer oss på. 
Dag fire – siste dag… Da er det kun Copic Instruktør møtet som gjenstår. Her diskuterer vi veien videre, vi legger planer for f.eks nye kurs, vi har gruppearbeid, vi tar opp store og små problem vi måtte ha osv.
I år sto vi plutselig uten Copic Ambassadør – eller leder for de europeiske instruktørene. Så da hoppet jeg inn igjen etter ett års pause, men denne gang har jeg fått med meg Elizabeth som assistent – takk vennen!
Navnet er forandret til Copic Instructor group leader! Vi her i det kalde nord føler oss mere bekvem med et enkelt og greit navn 😊
Helt til slutt er det utdeling av diplom til alle nye instruktører. Må innrømme jeg er stolt over å ennå en gang få overrekke det til en norsk jente! Gratulerer Kristina. 
Vi er så glade for å ha deg med på laget! 
Men det var ikke slutt…..plutselig ble det delt ut ett lodd til hver. Det var gavekort på hotellovernattinger i hhv Lubeck og Wien. 
Dere ser sikkert hvem som var rimelig sjokkert over å vinne!!!


Håper dere liker å høre litt om hva vi gjør på Copic Instruktør konferanse 😊 VI liker i alle fall å dra dit! Vi kommer hjem med tonnevis av inspirasjon som vi håper å dele med dere utover året.
Klem fra Siv


2 kommentarer:

Else Lillian sa...

Ser ut som dere koser dere max,dere flotte jenter💕Dere er en flott bukett💕

Graciela sa...

Så kult, ser ut som dere koste dere masse, takk for at dere deler :)