onsdag 26. september 2018

Gjestedesigner


Hils på Lise Mariamm, vår GDT fra siste utfordring:

 


Hei. Jeg heter Lise Mariann, er tobarnsmamma, topusmamma og kone til en snill gubbe. Sammen bor vi, alle 6, i Trondheim. Opprinnelig er jeg nordlending, men har bodd i Trondheim i 17 år. Etter at jeg giftet meg med nevnte gubbe for 14 år siden begynte jeg å lukte på scrapbooking og falt med en gang for papir og design og farger og fint dill, men kortlaging... Nei, det bestemte jeg meg ganske raskt for at det KUNNE jeg bare ikke.
I årenes løp har jeg prøvd mang en gang å lage kort, men nei. Det som ble fint til andre, ble ikke noe særlig når jeg gjorde det. Så da scrappet jeg bilder og koste meg stort med det. Like etter jul i år kom jeg imidlertid over noen kortlagingsvideoer på YouTube og jeg falt pladask. Det gikk rett og slett et lys opp for meg. Jeg hadde jo prøvd å lage kort slik som jeg så alle rundt meg gjorde, med blonder og metall og vintage elementer, men så er det jo slik at jeg er ikke en vintage scrapper og da er det jo ikke rart at jeg ikke fikk til vintage kort.
Dermed var jeg bitt av basillen. Noe så innmari også! I løpet av de siste 9 månedene har jeg laget kort i et eneste kjør og bunken med søte stempler har vokst til farlige høyder. Og Copics... Lommeboka mi vrir seg i smerte mens scrappehjertet mitt fryder seg. Kortlaging er jo bare fantastisk gøy. Og fargelegging er ren terapi."

Instagramkonto: scrappylisemaa

Når det gjelder kortet jeg laget har jeg brukt følgende Copicsfarger:
C3, C5, C7, C9, W1, W3, Y19, Y15, Y13, Y11, YR04, R22, R24, R27, R29, YG17, YG13, G28, B0000, B000

Hilsen
Lise Mariann
………………..
Tusen takk for dette nydelige bidraget, Lise Mariann!!!


2 kommentarer:

Elizabeth sa...

Herlig kort, Lise Mariann! Til å bli glad av! Digger stilen din og lekker fargelegging!
Takk for at du ville være gjestedesigner hos oss!
Klem
Elizabeth

Lise Mariann sa...

Tusen takk, Elizabeth. Kjempegøy å bli spurt. 😃🌸