fredag 22. desember 2017

Adventskalender 22. desember 2017

Vintag! 
Det blir en del selskapligheter i julen, og ofte har man lyst til å ha med noe til vertene. Tidligere i adventskalenderen har vi vist frem innpakking til Twist og i dag har jeg lyst til å dele en helt enkel tag, som man kan pynte opp en vinflaske med. Ofte kanskje knyter man et pakkebånd rundt toppen, og noen kjøper dyre vinposer på polet.. Men med en tag men enkelt lager selv behøver man ikke det, for disse er superdekorative og helt "gratis" - for stæsjet har vi jo!
.
Tagen måler 9x3" og er preget på 3". Sirkelen jeg har brukt til å stanse ut hullet er 1 7/8" i diameter.
På baksiden kan man for eksempel skrive en hilsen, så blir det pynt av vinflasken og julekort på en gang.
Stempelet er "So Many Snowmen" fra Mama Elephant.
Det er et ganske stort stempel, men mere avlang, så her har jeg stemplet, lagt på en maske og stemplet en litt annen del av stemlpet over for å få det lengre vertikalt.
 
Stempelet er fargelagt med:
Skygger på snømenn: C00, 0, 1
Sorte detaljer: N2, 4, 5, 7
Rødt: R24, 29, 59
Grønt: G82, 85 BG96
Turkis: BG11, 13, 15
Blått: B02, 04, 05, 06
Brunt: E23, 25, 27
Orange:Y38, YR16
Litt glitter her og der og her kan man bare dynge på med alt man vil av pynt, men denne gangen har jeg valgt å holde det helt rent og la stempelet og snømennene få skinne :)
 
Dette var det siste bidraget fra meg i denne adventskalendere. Håper dere har hatt en ikke for stressende førjulstid og at dere har hatt tid til å være litt kreative og latt dere inspirere av det vi har delt med dere.
 
Og helt til slutt runder vi av med dagens sang:
 
Stor juleklem fra Kjersti B 

Ingen kommentarer: