Meny

onsdag 15. april 2020

Inspirasjon til utfordring #115 Alt er lov med valgfritt tema Noe spiselig

Har du fått med deg utfordringen denne måneden?
Utfordringen går fra 1. - 28. hver måned. 
Du leverer ditt bidrag i Copic Norge gruppen vår på Facebook. 
Designteamet gir deg inspirasjon her på bloggen med gjevne mellomrom gjennom hele måneden. Det blir også minst en tutorial hver måned! 

Copic Marker Norge #115
 Husk; motivet må være fargelagt med Copic
***
Copic Marker Norge #115
 Remember: Your image must be coloured with Copic


ALT ER LOV
Med ekstra vinnersjanse til den som fargelegger noe spiselig

***
ANYTHING GOES
with an option of coloring something eatable
Anything goes as long as you use your Copic!
If you want an extra chance to win the Copic prizes, you can follow the theme the designteam used to inspire you. 

Premie er produkt fra
***
The prize is sponsored by
*På grunn av hvordan Copic distribueres kan premien bare deles ut til de som er bosatt i Norge. 
*Due to the distribution rules the Copic prize can be won by Norwegian residents only. 

Her kommer enda litt mer inspirasjon fra designteamet.  
*** 
Here is the third inspiration of the month from the design team 

Lisabeth

Motivet fra Power Poppy er fargelagt med:
blader: YG01, YG17, YG23, YG97
blomster: N1, N3, Y11, Y13, Y38
umodne jordbær: G21, G24, G40, R22, R24
modne jordbær: R22, R24, R27, R59, R89

Kristina

Motivet er fra Vanilla Arts og er fargelagt med følgende farger:
Lys glasur: E40, 41, 43
Medium glasur: E55, 57, 49
Mørk glasuer: E44, 47, 49
Selve smultringen: YR24, 31, E99
Skyggelegging under fargene: B60, BV20, 23
Castshadow: C1, 3, 5

 ***
For å delta må du laste opp bilde av kortet i facebookgruppen vår Copic Norge. Let etter albumet med tittelen 
Utfordring #115
Vi gleder oss til å se alt det lekre 
dere skaper!  
 Fristen er 28.04. kl 21.00
***
To enter the challenge please stop by our Facebook page Copic Norge  and look for challenge #115 folder. 
We look forward to seeing some of 
your beautiful creations!
Deadline is april 28th at 9.pm CET 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar