Meny

tirsdag 11. juni 2024

Nytt fjes i designteamet - Monika

Vi er så heldige å ha fått med oss to nye dyktige damer på designteamet til Copic Marker Norge. Monika har vært med en liten stund, og Christine er akkurat kommet til. Vi har bedt dem om å prestentere seg og stilen sin for at du skal bli litt kjent med dem og her møter du:

Monika Hassel

Hei! Jeg heter Monika Hassel, er opprinnelig fra Hitra, men bosatt i Trondheim. Jeg har samboer, to døtre og to herlige barnebarn. Til vanlig jobber jeg i IT-bransjen.
Jeg startet med papirhobby for ca 10 år siden, altså i godt voksen alder. Jeg har prøvd forskjellig innen papirhobby. Det startet med kortlaging, dieser og blomster. Videre ble jeg kjent med mixed media, laget album, LO, stempling av landskap, akrylmaling på lerret, laget blomster av foam, fargelegging med promakers og copics. Interessen for copics startet da jeg var på Trøndersaksa, der Elizabeth Elton holdt et grunnleggende kurs. Ganske mange år senere fikk jeg tilbud om å kjøpe brukte copics, nesten komplett samling. Jeg kjente ikke så mange i Trondheim som brukte copcis, så jeg kjøpte digitale kurs hos Kit and Clowder.
Jeg har vært på designteam tidligere. Først hos 7Kids Craft Store, deretter et par år hos Conie Fong Art and Design.
Så hva er min stil? Jeg liker å skape stemning i kortene mine, gjerne med mange små detaljer. Noen synes jeg har en har en romantisk stil, gjerne med mye diverse pynt. Er veldig glad i å bruke dieser og klare, sterke farger. Ellers er jeg svak for den maritime stilen.

Her ser du et lekkert maritimt kort Monika har laget, ellers kan du se mer av hennes flotte kreasjoner her: @monhasse



Vi er så glade for å ha deg på laget Monika og gleder oss til å se hva du lager videre! 

Hilsen oss i Copic Marker Norge

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar