onsdag 15. september 2021

Copic Marker Norge fyller 10 år!

For 10 år siden i dag lanserte vi denne bloggen og utfordringen vår. 

Gratulerer med dagen til oss! Her ser du et knippe kort fra utfordringene fra 2011 og frem til i dag. I disse ti årene har vi hatt utrolig mange dyktige designere på laget, noen av dem er fortsatt en del av teamet og noen har sluttet. Men det   
 flotte er at alle bidragene fortsatt ligger tilgjengelig på bloggen til inspirasjon og glede for nye fargelegger. 


Vi har hatt mange flinke kreative vinnere av utfordringene i løpet av de 10 årene. Her er et knippe flotte kort fra det siste årets vinnere. Det fine med denne hobbyen er at vi inspirerer hverandre og deler gleden over fargelegging med Copics.

Tutorials eller trinn for trinn forklaringer som viser ulike teknikker og måter å fargelegge på har vært en gjenganger på bloggen- både i bilde og filmformat. Her ser du noen eksempler på tutorials som fortsatt er tilgjengelig for alle på bloggen. Du finner dem under fanen "tutorials". Sorter også gjerne på  "tutorials" og "coloring tutorials" i stikkordene i sidebanen. Her er det mye forskjellig alt fra fargelegging av hud, hår, klær, ulike farger, morsomme teknikker, tips til bruk av stempler både digitale og fysiske, tips til papirbruk, vedlikehold av tusjene og mye mer! 

Du finner ny inspirasjon fra designteamet hver uke og nye tutorial hver måned her på bloggen. Følg pss også på Instagram @copicmarkernorge og på Facebook i gruppen Copic Norge (husk å svare på spørsmålene når du ber om å bli medlem)

Et lite glimt fra Instagram kontoen vår😊

Følg oss på Instagram- i slutten av måneden trekker vi en vinner blant følgerne våre der- så følg oss om du ikke gjør det allerede! 

Kos deg med å finne inspirasjon både der og her på bloggen, så håper vi du ferier oss ved å kose deg med tusjene dine!

God hilsen fra oss i Copic Marker Norge! 


 

2 kommentarer:

Gracielalife Design - by Graciela sa...

Gratulerer! 10 år er jo stor!! :)
og så gøy å se et par bilder av kortene mine :)

Scrappyline sa...

Gratulerer med dagen 😃😃