mandag 15. april 2013

En ny dame på teamet ♥

God morgen Copic venner i inn og utland!
Vi har en ny fantastisk jente på Copic Marker Norge teamet vårt!!
Vi er så glade for at hun takket ja og det er en stor ære og ønske velkommen til
Elizabeth Elton Hagen.

Dette skriver Elizabeth om seg selv:
Hei, jeg heter Elizabeth og har akkurat rukket å bli 40 år (!) Jeg  bor i Bærum sammen med verdens beste samboer og en herlig datter på snart 7år. Til daglig jobber jeg med å rekruttere og lære opp fosterhjem. Jeg begynte å scrappe mens jeg gikk gravid, mest LO'er  den gangen. Så havnet jeg litt tilfeldig på et intro-kurs i Copics med amerikanske Caroline Peeler, og jeg var frelst fra første tusj- strøk! Endelig noe jeg både fikk til og elsket! Siden den dagen har jeg vært helfrelst på Copics og startet ganske snart med å lage kort og har fortsatt med det. Jeg har etter hvert hatt gleden av å dele hobbyen min med andre gjennom bloggen min, og ulike design team blant annet for bladet Ett Trykk. Min andre store lidenskap (eller avhengighet) er Magnolia stemplene- det er ofte disse motivene jeg ender opp med å fargelegge, selv om jeg stadig utfordrer meg selv til å fargelegge andre stempler også. Jeg er alltid sulten på å lære mer og suger til meg tips og triks og inspirasjon i blogger, på youtube, pinterest, instagram... og i møte med andre scrappere og kortlagere. Da Siv ringte og inviterte meg til å bli med på CMN- laget var det i bunn og grunn ingenting å tenke på… jeg ble så glad og stolt! Jeg gleder meg til å være en del av dette teamet og dele min store lidenskap med teamet og med dere! Hvis du vil se mer av det jeg har laget før er du velkommen til en titt i bloggen min: http://scrappelizabeth.blogspot.no

Og dette flotte bokmerket er hennes første bidrag for Copic Marker NorgeMotivet er Heart Key Marci fra La la land crafts. 
Hud: C13-11-00-000, kinn R32-30, Hår: E29-27-25-23, W7, Kjole: RV99-95-93-91-V000, Grått (skygge og detaljer) : W7-5-3-1-00.

Ta varmt imot henne, det fortjener hun :)
I morgen er det tid for ny utfordring og vi er klare til å inspirere dere, så bare gled dere!

Ønsker dere alle en fin dag
klem fra Copic jentene

1 kommentar:

Hege sa...

For et flott team dere har hos CMN!!! Den ene dyktigere enn den andre! Er det noe rart jeg liker å følge dere??? Gratulerer til Elizabeth og gratulerer til teamet!!!

Ønsker dere alle en super uke!

Diger klæm fra Hege:)