onsdag 10. oktober 2012

VI HAR EN VINNER

Vi har en vinner av Sommerkonkurransen vår!

Dette har vært en lang og spennende reise med Copic, papir, stempler, teknikker og utfordringer.
Fra vi hadde første runde i juni, og til i dag, har vi vært heldige å få se en hel masse fantastisk flotte bidrag. Dere er utrolig dyktige, alle som en!!! Dere har tatt enhver utfordring på strak arm, dere har tøyd Copic-grensene deres, dere har presentert de lekreste bidrag, dere har imponert alle i juryen, dere har gjort jobben vår utrolig vanskelig. OG, det som har imponert oss aller, aller mest er deres evne til å legge igjen flotte kommentarer hos konkurrentene, oppmuntre der det har vært nødvendig og gi ett klapp på skulderen!

 Dere er unike!!!

Våre utenlandske jurymedlemmer er imponert over det dere har prestert, og vi har fått i oppdrag å sende dere en hilsen fra dem.

Nå i finalen var det tett.....to deltakere hadde lik poengsum etter avstemming, og nr tre lå få poeng bak. Så vi måtte ha en omstemming i går kveld. Og - vi kan røpe at vinneren var ett lite poeng foran nr 2. Tettere KAN det ikke bli!!! 

Er det noen som allerede har scrollet ned på siden for å se navnet? ;) Tror nok det!!

Og vinneren er - 

*

*

*

*

*

*

*


*

*

*

*

*

*

*

*


*

*

*

*

*

*

TA DAM
 * 

*

*

*

*

STOR TROMMEVIRVEL

*

*

*

*

*
SPENT NÅ??

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

GRATULERER SÅ MYE TIL DEG!!!

Du er den heldige vinner av Copic Sketch Limited Edition 25-års Jubileums-sett!!!!


Etter å ha sett den innsatsen som er lagt ned, og alle fantastiske resultat, har vi gravd litt mere i premie-esken vår og bestemt oss for at alle fem finalistene vil motta en premie fra oss.

Det er nesten litt trist dette, å skrive den siste blogg-posten i ett - for oss - fantastisk spennende og inspirerende sommer-eventyr!! Alle mailer og kommentarer har inspirert OSS også! Men, når man ser ut av vinduet, så må man bare innse at sommeren er over, det er høst, og sommerkonkurransen er også over..... Men - hvem vet, kanskje det plutselig dukker opp noe nytt fra oss i CMN ;)

Snipp, snapp, snute, så var sommerkonkurransen ute!!! 

En stor TAKK til dere som har deltatt - fra oss i CMN!!! 

10 kommentarer:

Ineke Original sa...

SUPER! Congratulations!

Anonym sa...

Gratulerer så mye til vinneren!!!!! Kos deg med den flotte premien din, den er vel fortjent ❤
Og samtidig vil jeg også gratulere dere andre fire! Dere har vært helt utrolige alle sammen!!
Klem fra Anne

Scrappellen sa...

Tjjoohei..Hurra for deg, Kjersti!!♥. Gratulerer maaasse med seieren, og gratulere til dere som var med i finalen..det var velfortjent for dere alle sammen!!:)
Klem, Ellen

Marianne sa...

Hurra for Kjersti, og gratulerer med en velfortjent seier!!!
Klemmer fra Marianne:)

Kjersti sa...

Himmel og hav! Jeg vant, Hurra!!! Dette var utrolig spennende, og jeg hadde vel en annen "vinner" må jeg innrømme:) Tusen, tusen takk - og jeg er glad det ble close race, for maken til fargelegging i en finale skal man lete etter! Jeg er SÅ glad for seieren, men også for nye bloggvenner som inspirerer MYE, spesielt i Copic verden da:)
Klem fra Kjersti:)

Kaoskontroll sa...

Gratulerer så mye til vinneren!! Sommerutfordringen har vært kjempemoro å være med på, og etterhvert morsom og følge!! Utrolig mange FLINKE copic fargeleggere her altså :) Masse innspirasjon og hente!! Ønsker alle en fin fin dag:)

Veronica sa...

Gratulere så mye med seieren til Kjersti:) Det fortjente du:)

Hege sa...

Gratulerer så mye til Kjersti!!! Det er så 100% fortjent!!! En utrolig inspirerende og morsom konkurranse dere i CMN har laget! Gleder meg til å se det neste "stuntet" dere måtte komme med!

Diger klæm fra Hege:)

Elizabeth sa...

Gratulerer så mye, Kjersti! Vel fortjent seier! Og gratulerer til alle finalistene!!! Snakk om å ha høyt nivå i en finale! Vanvittig flotte bidrag fra dere alle sammen, jeg har nikost meg mens jeg har sufet rundt på bloggene deres og sugd til meg inspirasjon! Takk til der i CMN- teamet for en super og spennende konkurranse. Klem, Elizabeth

Tove sa...

Gratulerer så masse til vinneren:) Du er en inspirasjon når det gjelder fargelegging:) Igjen må jeg si takk til CMN som arrangerte denne konkurransen, det har vært knallgøy, og jeg har lært masse underveis. Klem fra Tove:)